
Pancetta affumicata (bacon) 1,5kg
Artikelnummer
ITA PAN AFF
Region
Lombardia
Antal per förp.
15

Pancetta affumicata är det italienska svaret på bacon Den lättrökta doften ger den speciella smaken som gör den utmärkt i flertal pastarätter som t.ex. Carbonaran och i grytor samt med äggrätter.
Relaterade produkter
Bresaola, lufttorkat oxkött 1,6kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER BRE HAL
Antal per förp.
4.8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER BRE HAL
Region
Lombardia
Antal per förp.
4.8
Lufttorkat oxkött. Specialitet från Alpområdet Valtellina. Utvalda nötlår som kryddats med salt, peppar och andra kryddor, och stoppats och lagrats i lokaler med kontrollerad fuktighet och temperatur. Bresaola äts skuren i mycket tunna skivor och smaksätts med olja, citron och peppar. Utmärkt även i sallader. Prova den på en bädd av rucolasallad, häll över citron, extra jungfru olivolja, peppar och rostade pinjenötter. Hyvla väl lagrad parmesanost över den färdiga rätten.
ProduktsidaProsciutto Parma 14mån, 250g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROS PA2
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROS PA2
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Prosciutto di Parma lagrad i minst 14 månader. Tunna fina skivor med mellanfolie, 250g totalt. Mild och mjuk smak. Den perfekta produkten för den medvetna kunden.
ProduktsidaProsciutto Parma, 7kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR 700
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR 700
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Parmaskinka anses kung bland italienska charkuterier. Denna lufttorkade skinka är den minst manipulerade produkt man kan servera. Den är resultatet av den enkla kombinationen färska grislår, salt, tid. Köttet är rosafärgat och kransas av en fettbård. Väldoftande, delikat smak, något salt, smaklig och aromatisk. En äkta parmaskinka bär stämpel med hertigkrona och har lagrats i minst 13 mån. Säljs endast hel ca 7 kg (kilopris).
ProduktsidaBV Förkokt Sylta, Cotechino, 500gr
Charkuterier
Artikelnummer
VER COT 050
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER COT 050
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Zampone och Cotechino är typiska fläskkorvar från Emilia med ursprungsbeteckningen DOP di Modena. De görs på en blandning av magert griskött, fett och svål som ger dem dess karakteristiska smak, de saltas, kryddas och stoppas i fjälster (Cotechino) eller i grisfot (zampone). Båda är förkokta och läggs direkt i kokande vatten med aluminumpåsen kvar. Äts vid jul/nyår gärna med hemlagad potatismos eller linser.
Produktsida