
Prosciutto crudo BLOCK, 2 kg Matric
Artikelnummer
VER PRO BLO
Region
Lombardia
Antal per förp.
4

Mattonella – Lufttorkad skinka – Svål och läggfri. Saltas och lagras på samma sätt som de äkta parmaskinkorna, tillverkas av utvalda europeiska grisar. Matrics Mattonella är lagrad i minst 10 månader.
Relaterade produkter
Prosciutto crudo, skivad 300g Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROM PR3
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROM PR3
Region
Lombardia
Antal per förp.
5
Skivad lufttorkad skinka i lite större förpackning om 300 g. Utvalda grislår som saltats och lagrats ca 1 år. Tunnskivad. Äts som förrätt (antipasto), används även som smakförhöjare i matlagningen. Ett litet tips om skinkan ska ligga på buffén: täck den med salladsblad tills gästerna kommer så bibehålller skinkan sin färg och naturliga fuktighet. Förvara den skivade prosciutton så kallt som möjligt i kylskåpet, gärna 0-gradigt, så går det lättare att sära på skivorna.
ProduktsidaNduja di Spilinga ca 400g
Charkuterier
Artikelnummer
ITA NDJ 040
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA NDJ 040
Region
21
Antal per förp.
4
Nduja di Spilinga, Den klassiska bredbara salamin från Kalabrien. En mjuk och chilistark köttblandning i naturfjälster. God på pizza och i pastarätter. Även underbar att bara åtnjutas som ”spread” på ett gott bröd.
ProduktsidaPorchetta Rustica ca 5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER POR RUS
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER POR RUS
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
15
Ugnsstek av gris kryddad med vitlök, rosmarin och lagerblad. Typisk för Mellanitalien. Svålen är härligt knaperstekt. Den äts vanligen kallskuren men kan med fördel värmas i folie i ugn.
ProduktsidaProsciutto cotto PiuGusto kokt, 9kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC PIU
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC PIU
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Kokt skinka – en kokt, mjuk, söt och len produkt som kommer från grislåret. Mild doft och svagt rosa färg. En god balans mellan fett och magert kött gör den här skinkan kompakt, jämn och speciellt lämpad i matlagningen. Framställningen inleds med en massage som gör att kryddorna lättare tas upp (salt, peppar, lagerblad, enbär….). Därefter ångkokas skinkan.
Produktsida