
Salame Milano 2,5kg
Artikelnummer
ITA SAL MIL
Region
Lombardia
Antal per förp.
10

Lufttorkad finmalen salami, den klassiska italienska salamin. Typisk för området runt Milano. Kryddad med krossad svartpeppar. Kanske den salamin som säljs mest i Italien. Bör skäras mycket tunt.
Relaterade produkter
Prosciutto al pepe, Toscano, 6kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRO TOS
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRO TOS
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
En prosciutto crudo gjort på toscanskt vis med en lite kryddigare smak eftersom den har fått mogna ingniden med svartpeppar. Ett annorlunda, mycket smakligt inslag på buffébordet eller antipastotallriken! Obs! Innehåller litet ben. Skall skäras bort innan skivning i maskin. Instruktion medföljer vid leverans.
ProduktsidaBV Förkokt Sylta, Cotechino, 500gr
Charkuterier
Artikelnummer
VER COT 050
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER COT 050
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Zampone och Cotechino är typiska fläskkorvar från Emilia med ursprungsbeteckningen DOP di Modena. De görs på en blandning av magert griskött, fett och svål som ger dem dess karakteristiska smak, de saltas, kryddas och stoppas i fjälster (Cotechino) eller i grisfot (zampone). Båda är förkokta och läggs direkt i kokande vatten med aluminumpåsen kvar. Äts vid jul/nyår gärna med hemlagad potatismos eller linser.
ProduktsidaProsciutto crudo BLOCK, 2 kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRO BLO
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRO BLO
Region
Lombardia
Antal per förp.
4
Mattonella – Lufttorkad skinka – Svål och läggfri. Saltas och lagras på samma sätt som de äkta parmaskinkorna, tillverkas av utvalda europeiska grisar. Matrics Mattonella är lagrad i minst 10 månader.
ProduktsidaProsciutto Crudo Extra, 6kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRO CRU
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRO CRU
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Den lufttorkade skinkan Prosciutto Crudo, saltas och lagras på samma sätt som de äkta parmaskinkorna och tillverkas av utvalda europeiska grislår. Skinkan lagras i 10 månader. Säljs hel ca 6kg – kilopris.
Produktsida