
Salame Napoli dolce, mild 1,5kg
Artikelnummer
ITA SAL NAD
Region
Lombardia
Antal per förp.
12

Salame Napoli är en medelgrov lättrökt salame av fläskkött. Den är god på en smörgås, på buffébordet, till antipasto.
Relaterade produkter
Prosciutto cotto PiuGusto kokt, halv 4,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC PIH
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC PIH
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Kokt skinka – en kokt, mjuk, söt och len produkt som kommer från grislåret. Mild doft och svagt rosa färg. En god balans mellan fett och magert kött gör den här skinkan kompakt, jämn och speciellt lämpad i matlagningen. Framställningen inleds med en massage som gör att kryddorna lättare tas upp (salt, peppar, lagerblad, enbär….). Därefter ångkokas skinkan. Denna più gusto är halv, väger ca 4,5kg.
ProduktsidaProsciutto Crudo Extra, 6kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRO CRU
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRO CRU
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Den lufttorkade skinkan Prosciutto Crudo, saltas och lagras på samma sätt som de äkta parmaskinkorna och tillverkas av utvalda europeiska grislår. Skinkan lagras i 10 månader. Säljs hel ca 6kg – kilopris.
ProduktsidaPorchetta Rustica ca 5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER POR RUS
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER POR RUS
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
15
Ugnsstek av gris kryddad med vitlök, rosmarin och lagerblad. Typisk för Mellanitalien. Svålen är härligt knaperstekt. Den äts vanligen kallskuren men kan med fördel värmas i folie i ugn.
ProduktsidaProsciutto crudo, skivad 300g Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROM PR3
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROM PR3
Region
Lombardia
Antal per förp.
5
Skivad lufttorkad skinka i lite större förpackning om 300 g. Utvalda grislår som saltats och lagrats ca 1 år. Tunnskivad. Äts som förrätt (antipasto), används även som smakförhöjare i matlagningen. Ett litet tips om skinkan ska ligga på buffén: täck den med salladsblad tills gästerna kommer så bibehålller skinkan sin färg och naturliga fuktighet. Förvara den skivade prosciutton så kallt som möjligt i kylskåpet, gärna 0-gradigt, så går det lättare att sära på skivorna.
Produktsida