
Relaterade produkter
BV Tagliolini Paglia & Fieno 2kg
Färsk pasta
Artikelnummer
FRE FRE PF4
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PF4
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Bandspaghetti, tvåfärgad – gul och grön. Paglia e fieno = halm och hö. Vårt recept: Hacka en lök fint och låt den smälta på svag värme i lite olivolja. Tillsätt ett paket fina ärter och god kokt skinka skuren i strimlor. Koka pastan, häll av vattnet och blanda med såsen. Strö över hackad bladpersilja o servera med nyriven parmesanost.
ProduktsidaBV Cuoricino med ost 2kg
Färsk pasta
Artikelnummer
FRE FRE RCT
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE RCT
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En hjärtformad färskpasta med ostfyllning. Serveras gärna med salsicciasås. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar.
ProduktsidaBV Cuoricino gröna – ricotta & spenat – 2kg
Färsk pasta
Artikelnummer
FRE FRE CMR
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
FRE FRE CMR
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En hjärtformad färskpasta med spenat- och ricottafyllning Serveras gärna med en enkel tomat- och basilikasås eller med smör, rökt lax och salvia Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar.
ProduktsidaBV Gnocchi, fyllda: Svamp 2kg
Färsk pasta
Artikelnummer
FRE F10 GRF3
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F10 GRF3
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Gnocchi med svampfyllning. Ingredienser: potatispuré, potatismjöl, vetemjöl, ricotta, ströbröd, färsk & lagrad ost, Karl-Johansvamp (10%), salt, kryddor, natriumglutamat, askorbinsyra, arom. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 15 dagar. Passande sås: svamp (t ex vår Fontaneto,90 g).
Produktsida