BV Tortellone Gigante Prosciutto 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TTP
Region
Piemonte
Antal per förp.
1

Stora tortellone fyllda med nötkött och prosciutto . Säljes per krt (2kg). Hållbarhet 10 dagar Koktid: 3-4 minuter. Avnjutes med smörsås med lite tomatstänk, Oris, peppar.
Relaterade produkter
BV Delizia al branzino 2 kg
Färsk pasta
Artikelnummer
FRE FRE RBR
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE RBR
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En delizia med fiskfyllning baserad på havsabborre. Servera gärna med skaldjurssås! Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar.
ProduktsidaBV Tortellone Kronärtskocka 2kg
Färsk pasta
Artikelnummer
FRE FRE TTC
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TTC
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Kronärtskocksfyllda tortelloni. Ingredienser: ricotta, ströbröd, parmesanost, kronärtskockor, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: smör, tomat eller ost.
ProduktsidaBV Lasagne 2kg
Färsk pasta
Artikelnummer
FRE FRE PF6
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PF6
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Lasagneplattor färdiga för ugnsbakning. Det klassiska receptet går ut på att man varvar lasagneplattorna med bechamelsås och köttfärsås. Det översta lagret ska vara bechamel. Strö på rikligt med nyriven parmesan mellan varven och över hela anrättningen. Ugnsgratinera det hela i ca 30 minuter.
ProduktsidaBV Tagliatelle breda 2kg
Färsk pasta
Artikelnummer
FRE FRE PF3
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PF3
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Bred bandspaghetti – Ät dem gärna med klassisk ragú Bolognese. Vårt recept: Hacka lök, vitlök, morot och selleri. Fräs dem i olivolja på svag värme. Ta ett litet paket torkad KarlJohansvamp, smula bitarna något och låt dem fräsa med i pannan. Tillsätt 200g grovmalen köttfärs och låt det hela ta färg. Lös upp 2 msk tomatpuré i 1dl buljong och häll över. Salta, peppra, lägg i ett lagerblad och några kryddpepparkorn. Låt såsen puttra någon timme (ju längre desto bättre) och späd med lite buljong om den blir för tjock. Servera pastan med såsen och färskriven parmesan.
Produktsida