OSTRIVP50.jpg

Lagrad ost

Grattugiato, Färskriven Parm-Reg, 500g Granarolo

Artikelnummer

OST RIV P50

Region

Emilia-Romagna

Antal per förp.

8

8002670059571

Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. 500g påse. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo

Relaterade produkter

  • OSTGROE17.jpg

    Pecorino Romano DOP 170g

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST GRO E17

    Antal per förp.

    10

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST GRO E17

    Region

    Sardegna

    Antal per förp.

    10

    8002670008425

    Hård fårost lagrad i minst 8 månader.Förpackad i slutbar påse. Smak: stark, pepprig och något salt. Ost med ursprungsbeteckningen D.O.P. I södra Italien används den i stället för Parmigiano-Reggiano, riven på pasta. Den har en kraftigare smak och passar därför till starka pastasåser med mycket vitlök och spansk peppar (peperoncino). Idealisk i såser med sidfläsk (pancetta, guanciale (kind) och salami.

    Produktsida
  • OST400010.jpg

    Quattrocento – hårdost 100g Granarolo

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST 400 010

    Antal per förp.

    20

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST 400 010

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    20

    8002670300345

    Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i minst 8 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk.

    Produktsida
  • OSTPECROM.jpg

    Pecorino Romano DOP, 3 kg fårost

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST PEC ROM

    Antal per förp.

    6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST PEC ROM

    Region

    Sardegna

    Antal per förp.

    6

    2385032500000

    Hård fårost lagrad i minst 8 månader. Hel form – väger ca 24 kg. Form: rund ca 30 cm i diameter. Smak: stark, pepprig och något salt. Ost med ursprungs- beteckningen D.O.P. I södra Italien används den i stället för Parmigiano Reggiano, riven på pasta. Den har en kraftigare smak och passar därför till starka pastasåser med mycket vitlök och spansk peppar (peperoncino). Idealisk i såser med sidfläsk (pancetta) och salami. Innehåller pastöriserad fårmjölk, löpe, syrningskultur och salt. Vikt ca 3 kg per bit. 8 bitar per kartong.

    Produktsida
  • OST400F50.jpg

    Ostflarn av Quattrocento 500g

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST 400 F50

    Antal per förp.

    8

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST 400 F50

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    8

    8002670839944

    Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använd er sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). Här förberedd och skuren i flagor, förpackat askar om 500g. Perfekt till sallader och pasta mm. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo

    Produktsida