OST400015.jpg

Lagrad ost

Quattrocento – hårdost ”400” 150g Granarolo

Artikelnummer

OST 400 015

Region

Lombardia

Antal per förp.

14

8002670353006

Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 8 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk.

Relaterade produkter

  • OSTPAR244.jpg

    Parmigiano-Reggiano 24mån, 4kg

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST PAR 244

    Antal per förp.

    16

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST PAR 244

    Region

    Emilia-Romagna

    Antal per förp.

    16

    2385035000002

    I över 700 år har man tillverkat Parmigiano Reggiano i den ”gyllene triangeln” (Reggio Emilia-Modena-Bologna). Osten görs på komjölk och den här osten är lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.

    Produktsida
  • OSTPECROM.jpg

    Pecorino Romano DOP, 3 kg fårost

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST PEC ROM

    Antal per förp.

    6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST PEC ROM

    Region

    Sardegna

    Antal per förp.

    6

    2385032500000

    Hård fårost lagrad i minst 8 månader. Hel form – väger ca 24 kg. Form: rund ca 30 cm i diameter. Smak: stark, pepprig och något salt. Ost med ursprungs- beteckningen D.O.P. I södra Italien används den i stället för Parmigiano Reggiano, riven på pasta. Den har en kraftigare smak och passar därför till starka pastasåser med mycket vitlök och spansk peppar (peperoncino). Idealisk i såser med sidfläsk (pancetta) och salami. Innehåller pastöriserad fårmjölk, löpe, syrningskultur och salt. Vikt ca 3 kg per bit. 8 bitar per kartong.

    Produktsida
  • OST400400.jpg

    Quattrocento – hårdost ”400” ca 4 kg Granarolo

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST 400 400

    Antal per förp.

    8

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST 400 400

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    8

    2385034000003

    Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 11 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe) man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo

    Produktsida
  • OSTCAPSAG.jpg

    Capra IL Saggio getost 2,5kg

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST CAP SAG

    Antal per förp.

    5

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST CAP SAG

    Region

    Sardegna

    Antal per förp.

    5

    2468980000003

    Region: Sardinien Varumärke/Producent: Amalattea Ost av 100% getmjölk (getlöpe används) Il Saggio är en speciell ost som lagras varsamt i 8 månader under kontrollerad luftfuktighet och temperaturförhållanden. Osten är kompakt och ljust gulbrun i färgen. Smaken är distinkt, med toner av örter och nötter. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser.

    Produktsida