
Riven Grana Padano 500g Granarolo
Artikelnummer
OST PAD R50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16

Grana Padano DOP 500 gr färskriven. Nötig, rund och fyllig smak. passar fint till gratänger och pasta. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
Relaterade produkter
Pecorino Toscano DOLCE 1,0kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PES DOL
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PES DOL
Region
21
Antal per förp.
6
Pecorino Toscano Dolce 1,5kg Från början har den en mjuk smak av mjölkarom men allt eftersom den lagras än mer blir smaken lite mer intensiv och ”bestämd”. Lagrad lagrad i 60 dagar.Passar till ostbrickan, att riva över pasta och risotto. Producent: Pinzani Varumärke: Pinzani
ProduktsidaGrana Padano minst 10 mån, 1kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 114
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 114
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
”DOP” hårdost som lagrats i minst 10 månader. Tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå mjuk. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Perfekt till päron. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaCapra IL Saggio getost 2,5kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CAP SAG
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CAP SAG
Region
Sardegna
Antal per förp.
5
Region: Sardinien Varumärke/Producent: Amalattea Ost av 100% getmjölk (getlöpe används) Il Saggio är en speciell ost som lagras varsamt i 8 månader under kontrollerad luftfuktighet och temperaturförhållanden. Osten är kompakt och ljust gulbrun i färgen. Smaken är distinkt, med toner av örter och nötter. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser.
ProduktsidaQuattrocento – hårdost 100g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 010
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 010
Region
Lombardia
Antal per förp.
20
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i minst 8 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk.
Produktsida