
Äggpasta, Lasagne-plattor 500g Granarolo
Artikelnummer
GRA U05 190
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14

Lasagneplattor färdiga för ugnsbakning. Det klassiska receptet: man varvar lasagneplattorna med bechamelsås och köttfärssås. Strö på rikligt med nyriven parmesan mellan varven och ugnsgratinera det hela i ca 30 minuter.
Relaterade produkter
Pasta, Linguine Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 008
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 008
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaÄggpasta, Fettuccine 500g, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U05 124
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U05 124
Region
21
Antal per förp.
10
Fettucine, är en lite bredare bandpasta. Granarolo tillverkar den av durumvete och färska ägg, 6 ägg per kilo mjöl. Pastadegen kavlas med traditionella bronsverktyg, vilket ger pastan en lite fjällig och porös yta som gör att såsen pastan serveras med absorberas bättre. – Ätes med fördel till ”ragú”= äkta köttfärssås eller varför inte med en gräddig sås på ärtor, skinka, parmesan, grädde och svart- peppar. Förpackad i askar om 500g.
Produktsida- Nyhet
Pasta Tagliatelle durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DCE TAG
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DCE TAG
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
En riktigt bra Tagliatelle tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Tagliatelle kan severas i många varianter.Den är perfekt till mustiga tomatsåser, fisk- eller skaldjurssåser samt gräddiga ostsåser.
Produktsida- Nyhet
Pasta, Casareccia durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 CAS
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 CAS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Pasta Casareccia har en fin, skruvad form. Den är gjord på semolinan,kärnan av durumvetet, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett ypperligt sätt. De Cecco bronsvalsar pastadegen för att ge den en strävare yta som suger upp såser och smaker bättre. Sedan torkas pastan långsamt under svag värme för att den ska klibba mindre och behålla sin fina, gyllene färg.
Produktsida