
Terre Avare Primitivo IGT
Artikelnummer
AVR PRT 136
Region
Puglia
Antal per förp.
6

Producent: Cantine Francesco Minini Region: Apulien Druva: Primitivo 100% Färg: Rubinröd Doft: Mycket fruktig doft med inslag av mörka körsbär och plommon. Smak : Smakrikt vin med generös fruktighet.
Relaterade produkter
Indomito Aglianico del Beneventano IGT
Rött vin
Artikelnummer
AVR AGL 136
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR AGL 136
Region
Campania
Antal per förp.
6
Producent: Cantine Francesco Minini Region: Campania Druva: Aglianico 100% Lagring: Kan med fördel lagras ytterligare upp till 3-4 år. Doft: Djup och fruktig. Smak: Torr och harmonisk. Serveringsförslag: Passar till smakrika rätter och lagrade ostar.
ProduktsidaBV Amarone Pietro dal Cero DOCG
Rött vin
Artikelnummer
AVR APC 008
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR APC 008
Region
Veneto
Antal per förp.
6
Producent: Azienda Agricola Ca dei Frati Region: Veneto Från kullarna i trakten runt Verona har familjen bakom det flerfaldigt prisade vinhuset Ca dei Frati återsökt sig till familjens ursprung. Varsamt plockade druvor: Corvina, Corvinone, Rondinella och Croatina bidrar till ett mäktigt sammansatt, fruktigt och kraftfullt vin som domineras av körsbär, choklad, rosor. I detta granatröda vin återfinns även toner av laktrits, vildmynta och tobak. Lagrad 24 månader i barrique, 12 mån i ståltank och 24 på flaska Druvorna torkas i ca 4 månader före pressning och jäsning. Alkoholhalt: 17%, syra: 7,5
ProduktsidaProemio Amarone Valpolicella Class. DOCG
Rött vin
Artikelnummer
AVR SAN AMA
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR SAN AMA
Region
Veneto
Antal per förp.
6
Producent: Santi Region: Veneto, Valpolicella Classico Druva: 50% Corvina, 30% Corvinone, 20% Rondinella. Tillverkning & lagring: Endast utvalda druvor handplockas i slutet av september från de över 30 år gamla stockarna, som sedan torkas i 4 månader. Efter pressning i slutet av januari, primär jäsning vid max 20 grader under 30 dagar med endast naturlig jäst. Vinet lagras på barrique i minst 18 månader & sedan minst 4 år på flaska. Doft: Intensiv & fyllig av mogna plommon, svarta vinbär & tranbärssylt med toner av apelsinzest & kex Smak: Rund med sammetslena tanniner och tilltalande syra. Lång behaglig eftersmak. Alkoholhalt: 16 % Restsötma: g/l Syra: g/l Serververingsförslag: Vilt, rött kött, lamm, vildsvin, struts, smakrika ostar
ProduktsidaFolonari Amarone della Valpolicella DOCG
Rött vin
Artikelnummer
AVR FOL AMA
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR FOL AMA
Region
Veneto
Antal per förp.
6
Producent: Folonari Region: Veneto, Valpolicella Druva: Corvina, Corvinone & Rondinella Tillverkning & lagring: Handplockade noggrant utvalda druvor skördas i september, torkas sedan under 3 månader. I början av vintern är druvorna sockerrika och koncentrerade så vinifieringsprocessen kan börja med en långsam jäsning vid kontrollerad temperatur. En del av vinet lagras på franska barrique och den andra delen på slovenska ekfat. Doft: Generös och komplex av russin, sylt och viol med inslag av kryddor, balsam och skog Smak: Varm och kraftfull med en distinkt och ihållande eftersmak av torkad frukt och mandel. Alkoholhalt: 15,5 % Restsötma: 2,5 g/l Syra: 5,5 g/l Serververingsförslag: Mustiga grytor, rött kött, vilt och lagrade ostar.
Produktsida