Granarolo hårdost

Granarolo hårdost

Producerad i Italien enligt genuin italiensk tradition.

Granarolo Quattrocento

Vår egenutvecklade lagrade hårdost med härlig smak och konsistens. Den tillverkas enbart på mjölk från Granarolos egna mjölkgårdar, vi brukar därför säga att det är en ”Italian farm to fork”ost. Grunden till Quattrocento är den italienska passionen för mat och tradition. Det här är en ost som vi själva älskar att äta och som passar perfekt till alla italiensk klassiker.

Nyfiken på Quattrocento
Granarolo Quattrocento closeup
Granarolo Quattrocento Tagliata Catarina König

En riktig favorit

Granarolo Quattrocento har blivit min nya favorit. Den är jättegod att bara sitta och äta med ett glas vin, men också helt fantastiskt i matlagning. Ni måste testa mitt recept på tagliata, Quattrocentokrämen är så god att man kan äta den med sked.

/ Catarina König, älskad TV-kock och kokboksförfattare

Supergoda tagliata

Ja ni ser ju själva, visst blir man sugen? Fräsch ruccola, nygrillat kött, ugnsrostade tomater och en Quattrocentokräm som man inte vill snåla med. Toppa med hyvlad Quattrocento och rostade pinjenötter. Mums!

Till receptet
Granarolo Quattrocento Tagliata
Granarolo Italiensk Hårdost

Hårdost för alla tillfällen

Vi har ett brett sortiment Italienska hårdostar. Från ”ostarnas kung” Parmigiano Reggiano och södra italiens favorit Pecorino Romano till ljuvliga Grana Padano och såklart vår egen Quattrocento.

Våra hårdostar

Granarolos hårdost tillverkas av noga utvalda råvaror enligt genuin italiensk tradition och med stor passion och omtanke om den Italienska matkulturen.

Granarolo Kossor
Granarolo_Quattrocento_paneradkyckling_hand.jpg

Var hittar jag osten?

Alla butiker kan ta in våra ostar i sitt sortiment. Om den ost du söker inte finns i din butik kan du alltid be dem att ta in dem.

Tips om var du hittar Granarolo hårdost i dag:
Coop: Parmigiano Reggiano, Grana Padano
Hemköp: Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano
Willys: Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano
City Gross: Quattrocento, riven Parmigiano Reggiano
Ica (välsorterade butiker): Quattrocento