tomatpasta_med_semiost_2.jpg

Granarolo hårdost

Producerad i Italien enligt genuin italiensk tradition.

Puff_grovriven_nyhet-1.jpg

Nyhet! Quattrocento Grovriven

Nu lanseras färdigriven Quattrocento redo att gå rakt ner i din risotto eller pasta. Samma goda ost men ännu ett snäpp enklare i vardagen. Osten är grovriven för att ge ordentligt med karaktär till din måltid och påsen är praktiskt återförslutningsbar.

Quattrocento Grovriven

Fantastico formaggio italiano

Quattrocento är verkligen en favorit, mycket smak och perfekt konsistens. Jag använder den på samma sätt som Parmigiano Reggiano; äter rakt upp och ner när jag är sugen och i alla typer av matlagning. Dessutom är den prisvärd och finns i flera olika storlekar så alla kan hitta en som passar.

Linnéa Seidel
@linneasskafferi

Puff_Linnea-1.jpg
SmashedBroccoli.jpg

Smashed Broccoli med Quattrocento

Du kommer inte vilja äta broccoli på något annat sätt när du testat Linnéas recept. Den är smaksatt med kryddor och örter och sen toppad med ett generöst lagar Quattrocento Grovriven för krispighet och smak. Buono!

Recept

Nyhet! Fyra delikatessostar

En italiensk ostbricka fokuserar på just ost, till det en bra honung och lite marmelad. Delizioso! Linnéa bjöd in till ostkväll med våra fyra nya delikatessostar; magiskt gott och enkelt.

Ostarna: Pecorino Toscano Tenero DOP, Il Saggio, Fior Di Capra och Misto Classico.

Till ostbrickan
Delikatessostar.jpg
puff_quattrocento-1.jpg

Granarolo Quattrocento

Quattrocento är vår egen lagrade hårdost med härlig smak och konsistens. Det är en äkta italiensk ost som tillverkas enligt klassiskt italienskt osthantverk av italiensk mjölk, ofta från våra egna gårdar. Vi kallar den Italian farm to fork cheese. En ost som vi själva älskar att äta.

Nyfiken på Quattrocento

Quattrocentofamiljen

En smakrik kvartett som sprider italiensk matglädje. Välj 1-kilosbiten om du vill säkerställa att aldrig stå utan ost, 300 gram räcker både till matlagningen och att riva över lite extra, 150 gram lägger vi på ostbrickan och Grovriven går rakt ner i matlagningen. Samma goda ost för alla olika behov.

Quattrocentofamiljen_2.jpg
osthjul.jpg

Visste du att…

Ordet quattrocento betyder 400 på italienska? Ett klassiskt osthjul Quattrocento väger ungefär 40 kg och för att tillverka osthjulet går det åt mer än 400 liter italiensk komjölk. Det är därför Granarolo Quattrocento fått namnet Quattrocento.

En riktig favorit i matlagningen

Granarolo Quattrocento passar perfekt när du vill addera det lilla extra till din matlagning. Riv över din favoritpasta, gör en smakrik ostkräm eller som här – en Quattrocentopanerad kycklingfilé med pasta limone och generöst med hyvlad Quattrocento på toppen.

Kvällens middag!
puff_riktig-favorit.jpg