Produkter
Granarolo har ett brett sortiment av fantastiskt goda italienska ostar
– alla tillverkade i Italien enligt genuin italiensk osttradition.
Granarolo Stracchino
Granarolo Stracchino
Granarolo Stracchino är en fräsch färskost med riktigt krämig konsistens. Tänk dig en god bredbar färskost med en mild, lite syrlig smak och fin sälta. Perfekt att bre på ett gott bröd och toppa med färska tomater och lite olivolja, eller att servera till din aperitivo och låta gästerna skopa upp en valfri mängd med ett kex eller crostini.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: pastöriserad koMJÖLK, mjölkbakteriekultur, pastöriserad GRÄDDE, salt, mikrobiellt ystenzym.
Näringsvärde/100 g
Energi 1052 kJ / 254 kcal Protein 14 g Kolhydrater 2,2 g – Varav sockerarter 1,8 g Fett 21 g – Varav mättat fett 14 g Salt 0,8 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +0 till +4 grader. Öppnad förpackning konsumeras inom 3 dagar.
Storlek
170 gRegion
-Tillverkningsland
ItalienGranarolo Taleggio
Granarolo Taleggio
Taleggio är en halvmjuk kittost som fått sitt namn efter dalen Val Taleggio i Lombardiet i norra Italien. Osten har en mjuk och krämig textur med mild, aromatisk smak. I Sverige lägger vi ofta Taleggio på ostbricka och där gör den sig verkligen bra, men osten har många användningsområden. Testa till exempel att toppa din gratäng med Taleggio eller lägg den på en pizza bianca. Det yttre skalet har en skyddande funktion och bör inte ätas.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: MJÖLK, salt, löpe och mjölksyrningskultur.
Näringsvärde/100 g
Energi 1149 kJ / 277 kcal Protein 17 g Kolhydrater 0,5 g – Varav sockerarter 0,5 g Fett 23 g – Varav mättat fett 16 g Salt 2,2 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +4 grader. Öppnad förpackning förbrukas inom 5 dagar.
Storlek
200 gRegion
LombardietTillverkningsland
ItalienGranarolo High Protein Mozzarella
Granarolo High Protein Mozzarella
För dig som älskar Mozzarella och prioriterar protein i din kost erbjuder vi High Protein Mozzarella – lika len och mild som vår klassiska Mozzarella men med 18 % högre proteininnehåll och 70 % mindre fett.
Vår High Protein Mozzarella är alltid gjord på 100 % italiensk mjölk, är laktosfri och innehåller bara 5 g fett och hela 20 g protein. Använd den precis som vanlig Mozzarella; i en caprese, en matig sallad eller toppa favoritpastan.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: fettfri pastöriserad MJÖLK (IT), salt, mikrobiellt ystenzym, surhetsreglerande medel: E330.
Näringsvärde/100 g
Energi 549 kJ / 131 kcal Protein 20 g Kolhydrater 1,4 g – Varav sockerarter 0,9 g Fett 5 g – Varav mättat fett 3,3 g Salt 0,5 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +0 till +4 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
100 gRegion
-Tillverkningsland
ItalienGranarolo High Protein Ricotta
Granarolo High Protein Ricotta
För dig som älskar Ricotta och prioriterar protein i din kost erbjuder vi High Protein Ricotta – en italiensk färskost med mild smak med fin syra.
Ricottaost är fyllig och lite grynig i sin konsistens och vår High Protein Ricotta innehåller 13 % mer protein än originalet och 60 % mindre fett, dessutom är den laktosfri. Så nästa gång du gör ditt favoritrecept, byt ut grädden till High Protein Ricotta med bara 5 g fett och hela 21 g protein men med samma goda smak, du kommer inte ångra dig.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: vassle av pastöriserad koMJÖLK (EU), salt, surhetsreglerare: citronsyra.
Näringsvärde/100 g
Energi 398 kJ / 95 kcal Protein 8,5 g Kolhydrater 4 g – Varav sockerarter 2,9 g Fett 5 g – Varav mättat fett 3,6 g Salt 0,23 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +0 till +4 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
250 gRegion
-Tillverkningsland
ItalienGranarolo Scamorza Affumicata
Granarolo Scamorza Affumicata
Scamorza Affumicata är en italiensk bokspånsrökt ost av komjölk med lätt rökig smak (affumicata betyder rökt på italienska).
Mer information
Osten tillverkas på liknande sätt som Mozzarella, men har en fastare konsistens och en lätt sälta. Osten har riktigt bra smältegenskaper så den gör sig perfekt på pizza eller andra varma rätter du vill toppa med en krämig, smakrik ost. Alternativt låter du den bli ett spännande inslag på ostbrickan eller serverar den kall i en typisk italiensk sallad tillsammans med tomat, kokt skinka och oliver.Innehållsförteckning
Ost: pastöriserad koMJÖLK, salt, löpe, mjölksyrningskultur. Naturligt rökt med bokved.
Näringsvärde/100 g
Energi 1276 kJ / 307 kcal Protein 24 g Kolhydrater 1 g – Varav sockerarter 1 g Fett 23 g – Varav mättat fett 17 g Salt 1,3 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +0 till +4 grader. Öppnad förpackning förbrukas inom 3 dagar.
Storlek
250 gRegion
-Tillverkningsland
ItalienGranarolo Pecorino Romano Riven
Granarolo Pecorino Romano Riven
Riven Pecorino Romano D.O.P. är en smakrik riven ost lagrad i minst 8 månader. Pecorino Romano är gjord på fårmjölk och har en kraftig smak: stark, pepprig och något salt. Den är vanligast i södra Italien där den används istället för Parmigiano Reggiano.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: fårMJÖLK, salt, lammlöpe, syrningskultur. Fett: torrsubstansen: min. 36%.
Näringsvärde/100 g
Energi 1662 kJ / 401 kcal Protein 26 g Kolhydrater 0 g – Varav sockerarter 0 g Fett 33 g – Varav mättat fett 24 g Salt 4,7 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +4 till +8 grader. Öppnad förpackning konsumeras inom 5 dagar.
Storlek
70 gRegion
-Tillverkningsland
ItalienGranarolo Gorgonzola & Mascarpone
Granarolo Gorgonzola & Mascarpone
Granarolo Gorgonzola & Mascarpone är en sammetslen och oemotståndligt krämig kombination av två älskade italienska ostar, och är ett äkta italienskt hantverk som bjuder på rika smaker.
Perfekt på en pizza bianca med både salta och söta smaker, samt i alla rätter du vill ge smak och krämigt på en och samma gång.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: pastöriserad mjölk, löpe, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra. Fetthalt 33 %.
Näringsvärde/100 g
Energi 1606 kJ / 388 kcal Protein 19,7 g Kolhydrater 3 g – Varav sockerarter 0 g Fett 33 g – Varav mättat fett 17,5 g Salt 0,54 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +4 grader. Öppnad förpackning förbrukas inom 5 dagar.
Storlek
200 gRegion
Emilia-RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Gorgonzola Dolce
Granarolo Gorgonzola Dolce
Granarolo Gorgonzola Dolce är en mjuk och härligt krämig ost med mild smak och ljust blågröna ränder. Gjord på 100 % komjölk och lagrad minst 50 dagar. Helt underbar i pasta och med gnocchi, eller rakt upp och ner på ett kex.
Osten härstammar från byn med samma namn utanför Milano och har tillverkats i regionen sedan medeltiden, eller ännu längre än så.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: pastöriserad mjölk, löpe, salt. Ostkanten är inte ätlig.
Näringsvärde/100 g
Energi 1285 kJ / 310 kcal Protein 19 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 26 g - Varav mättat fett 16,9 g Salt 1,4 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +4 grader. Öppnad förpackning förbrukas inom 5 dagar.
Storlek
200 gRegion
Emilia-RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Gorgonzola Piccante
Granarolo Gorgonzola Piccante
Granarolo Gorgonzola Piccante är en smulig blåmögelost med intensiv smak och ljuvligt nötiga aromer. Tillverkad av 100 % komjölk och med en vacker blågrön marmorering. Lagrad i minst 80 dagar och utmärkt som smaksättare och till ostbrickan. Självklart även perfekt till julens pepparkakor.
Upptäck hur god äkta italiensk Gorgonzola är. Prova att tillsätta den i allt från pasta, risotto och sallader till pizza, bruschetta och pajer.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: pastöriserad mjölk, löpe, salt. Ostkanten är inte ätlig.
Näringsvärde/100 g
Energi 1388 kJ / 335 kcal Protein 20,7 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 28 g - Varav mättat fett 19,3 g Salt 1,4 Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +5 grader. Öppnad förpackning förbrukas inom 5 dagar.
Storlek
200 gRegion
Emilia-RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Mozzarella
Granarolo Mozzarella
Mozzarella Fior di Latte – en riktigt god Mozzarella gjord av 100% komjölk med ett mjukt, porslinsvitt utseende.
Passar perfekt till en caprese eller på en härlig bruschetta.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: pastöriserad mjölk, salt, ystenzym, surhetsreglerande medel: E330.
Näringsvärde/100 g
Energi 898 kJ / 216 kcal Protein 17 g Kolhydrater 1 g - Varav sockerarter 1 g Fett 16 g - Varav mättat fett 11 g Salt 0,7 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
125 gRegion
LombardietTillverkningsland
ItalienGranarolo Mozzarella Maxi
Granarolo Mozzarella Maxi
Mozzarella Fior di Latte – riktigt god Mozzarella gjord av 100% komjölk med ett mjukt, porslinsvitt utseende. Vår Mozzarella Maxi är dubbelt så stor som originalet, perfekt för tillfällen när du behöver en rejäl bit Mozzarella.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: pastöriserad mjölk, salt, ystenzym, surhetsreglerande medel: E330. Salthalt 0,6%.
Näringsvärde/100 g
Energi 1006 kJ / 242 kcal Protein 19 g Kolhydrater 1 g - Varav sockerarter 1 g Fett 18 g - Varav mättat fett 12 g Salt 0,6 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
250 gRegion
LombardietTillverkningsland
ItalienGranarolo Mozzarella Mini
Granarolo Mozzarella Mini
Cocktailmozzarella – en riktigt god Mozzarella Fior di Latte gjord av 100% komjölk med ett mjukt, porslinsvitt utseende. Här i form av små smarta Mozzarellabollar i praktisk påse. Passar perfekt till sallader och grillspett.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: pastöriserad mjölk, salt, ystenzym, surhetsreglerande medel: E330. Fetthalt 16%.
Näringsvärde/100 g
Energi 898 kJ / 216 kcal Protein 17 g Kolhydrater 1 g - Varav sockerarter 1 g Fett 16 g - Varav mättat fett 11 g Salt 0,7 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
125 gRegion
LombardietTillverkningsland
ItalienGranarolo Mozzarella Riven
Granarolo Mozzarella Riven
Färsk, riven Mozzarella Fior di Latte gjort av komjölk. Säljs i en praktisk, återförslutningsbar påse. Strössla över allt du vill göra godare.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: Mozzarella 98% (mjölk (ursprung EU), salt, mjölksyrabakterier, mikrobiellt ystenzym), klumpförebyggande medel 2%: cellulosa.
Näringsvärde/100 g
Energi 1259 kJ / 302 kcal Protein 26 g Kolhydrater 2 g - Varav sockerarter 1 g Fett 22 g - Varav mättat fett 15 g Salt 1,2 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader.
Storlek
150 gRegion
LombardietTillverkningsland
ItalienGranarolo Mozzarella Pizza
Granarolo Mozzarella Pizza
En riktigt god Mozzarella Fior di Latte gjord av komjölk och anpassad för matlagning. Den är större, den är cylinderformad för tillfällen då du vill ha helt jämna skivor och den ligger inte i vätska – vilket gör att den också släpper ifrån sig mindre vätska på t.ex. pizzan.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: pastöriserad mjölk, salt, mikrobiellt ystenzym, surhetsregulator: citronsyra E330.
Näringsvärde/100 g
Energi 1148 kJ / 276 kcal Protein 22 g Kolhydrater 2 g - Varav sockerarter 2 g Fett 20 g - Varav mättat fett 14 g Salt 1,2 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
350 gRegion
LombardietTillverkningsland
ItalienGranarolo Burrata
Granarolo Burrata
Granarolo Burrata är riktigt krämig italiensk färskost av komjölk som fylls med stracciatella och knyts ihop. Stracciatella är en blandning av strimlad Mozzarella och grädde.Ät som den är, på en bruschetta eller tillsammans med jordgubbar och basilika. Passar också perfekt på pasta, pizza och i sallader.Mer informationInnehållsförteckning
Ost: Stracciatella ost (uht grädde 40 %, pastöriserad mjölk, salt, konserveringsmedel: kaliumsorbat, surhetsreglerare: citronsyra, mikrobiellt ystenzym), pastöriserad mjölk, salt, surhetsreglerare: citronsyra (E330), mikrobiellt ystenzym.
Näringsvärde/100 g
Energi 1058 kJ / 256 kcal Protein 8 g Kolhydrater 2 g - Varav sockerarter 2 g Fett 24 g - Varav mättat fett 15 g Salt 0,54 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
125 gRegion
Tillverkningsland
ItalienGranarolo Burratine
Granarolo Burratine
Granarolo Burratine är en miniatyr av den populära Burratan – lika krämig och god och i en perfekt portionsstorlek. Burratine är en färskost av komjölk som fylls med stracciatella och knyts ihop. Stracciatella är en blandning av strimlad Mozzarella och grädde.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: pastöriserad MJÖLK och GRÄDDE 35%, salt, löpe,surhetsreglerande medel:E330, Konserveringsmedel: E202.
Näringsvärde/100 g
Energi 993 kJ / 240 kcal Protein 13 g Kolhydrater 1.9 g - Varav sockerarter 1.9 g Fett 20 g - Varav mättat fett 13 g Salt 0.61 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
150 gRegion
Tillverkningsland
ItalienGranarolo Mozzarella Buffel D.O.P.
Granarolo Mozzarella Buffel D.O.P.
Mozzarella Buffel D.O.P. är en Mozzarella tillverkad av mjölk från vattenbuffel. Buffelmozzarella är ursprungsskyddad, vilket innebär att den enbart får tillverkas av mjölk från vattenbuffel i centrala och södra Italien.
Buffelmozzarellan har en färsk och syrlig smak med ett mycket fint och tunt ytskikt och ett krämigt och fylligt innanmäte.
Innehållsförteckning
Ost: pastöriserad buffelmjölk, naturlig vasslekultur, salt, löpe.
Näringsvärde/100 g
Energi 1074 kJ / 259 kcal Protein 14,7 g Kolhydrater 0,8 g - Varav sockerarter 0,7 g Fett 21,9 g - Varav mättat fett 15,2 g Salt 0,8 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
125 gRegion
KampanienTillverkningsland
ItalienGranarolo Mascarpone
Granarolo Mascarpone
Granarolo Mascarpone är en krämig, fet italiensk färskost med underbar smak gjord av italiensk komjölk.
Den kan användas istället för crème fraîche eller vispad grädde. Ett måste i tiramisú men passar perfekt även till andra desserter och matlagning som en kanelbullebruschetta med färska jordgubbar.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: pastöriserad mjölkkräm av komjölk, pastöriserad komjölk, surhetsreglerare: E330.
Näringsvärde/100 g
Energi 1658 kJ / 403 kcal Protein 3,6 g Kolhydrater 2,5 g - Varav sockerarter 2,5 g Fett 42 g - Varav mättat fett 28,2 g Salt 0,1 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
250 gRegion
ApulienTillverkningsland
ItalienGranarolo Ricotta
Granarolo Ricotta
Granarolo Ricotta är en italiensk färskost som har ganska mild smak med fin syra. Den är fyllig och lite grynig i sin konsistens. Tillverkad av vassle som blir kvar när du gör ost av komjölk.
Ricotta är perfekt till pasta, testa att byta ut grädden nästa gång du gör ditt favoritrecept. Den är också god att äta som den är till en bit bröd, och med bär och honung blir det världens enklaste dessert.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: vassle av pastöriserad komjölk, pastöriserad mjölkkräm, salt. Surhetsreglerare: citronsyra.
Näringsvärde/100 g
Energi 623 kJ / 150 kcal Protein 7,5 g Kolhydrater 3 g - Varav sockerarter 3 g Fett 12 g - Varav mättat fett 8,4 g Salt 0,35 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
250 gRegion
LombardietTillverkningsland
ItalienGranarolo Quattrocento 10 mån
Granarolo Quattrocento 10 mån
Granarolo Quattrocento är en lagrad italiensk hårdost med en aromatisk och fruktig ton, gjord på 100 % komjölk och tillverkad enligt genuin italiensk tradition. Perfekt att hyvla över pasta, göra en smakrik ostkräm eller bara njuta som den är.
Här i en lagom storlek om 300 g.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: mjölk, salt, mikrobiellt ystenzym. Fetthalt 31%. Utan konserveringsmedel.
Näringsvärde/100 g
Energi 1691 kJ / 407 kcal Protein 32 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 31 g - Varav mättat fett 20,5 g Salt 1,3 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 120 dagar.
Storlek
300 gRegion
Emilia-RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Quattrocento 10 mån
Granarolo Quattrocento 10 mån
Granarolo Quattrocento är en lagrad italiensk hårdost med en aromatisk och fruktig ton, gjord på 100 % komjölk och tillverkad enligt genuin italiensk tradition. Perfekt att hyvla över pasta, göra en smakrik ostkräm eller bara njuta som den är.
Här i en praktisk storlek om 150 g.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: mjölk, salt, mikrobiellt ystenzym. Fetthalt 31%. Utan konserveringsmedel.
Näringsvärde/100 g
Energi 1691 kJ / 407 kcal Protein 32 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 31 g - Varav mättat fett 20,5 g Salt 1,3 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 120 dagar.
Storlek
150 gRegion
Emilia-RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Quattrocento 10 mån
Granarolo Quattrocento 10 mån
Granarolo Quattrocento är en lagrad italiensk hårdost med en aromatisk och fruktig ton, gjord på 100 % komjölk och tillverkad enligt genuin italiensk tradition. Perfekt att hyvla över pasta, göra en smakrik ostkräm eller bara njuta som den är.
Här i en praktisk 1-kg bit för dig som aldrig vill stå utan ost.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: mjölk, salt, mikrobiellt ystenzym. Fetthalt 31%. Utan konserveringsmedel.
Näringsvärde/100 g
Energi 1691 kJ / 407 kcal Protein 32 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 31 g - Varav mättat fett 20,5 g Salt 1,3 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 245 dagar.
Storlek
Ca 1 kgRegion
Emilia-RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Quattrocento Grovriven
Granarolo Quattrocento Grovriven
Granarolo Quattrocento är en lagrad italiensk hårdost med en aromatisk och fruktig ton, gjord på 100 % komjölk och tillverkad enligt genuin italiensk tradition.
Här redan grovriven och superenkel att använda i matlagningen.
Innehållsförteckning
Ost: obehandlad MJÖLK, salt, mikrobiellt ystenzym. Fett i torrsubstansen: min 47 %.
Näringsvärde/100 g
Energi 1635 kJ / 390 kcal Protein 30 g Kolhydrater 1.4 g - Varav sockerarter 0.2 g Fett 30 g - Varav mättat fett 21 g Salt 1.0 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 120 dagar. Öppnad förpackning konsumeras inom 5 dagar.
Storlek
85 gRegion
Tillverkningsland
ItalienGranarolo Pecorino Toscano Tenero DOP
Granarolo Pecorino Toscano Tenero DOP
Fårost tillverkad i Toscana med distinkt doft och smak. Idealisk till grönsaker och frukt – med sylt eller honung. Lagrad minst 30 dagar.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: FårMJÖLK, salt, löpe, mjölksyrefermenterad. Ostkanten är behandlad med konserveringsmedel: E202 och E235. Ostens kant är inte ätlig.
Näringsvärde/100 g
Energi 1432 KJ / 345 kcal Protein 22 g Kolhydrater 1,3 g - Varav sockerarter 1,3 g Fett 28 g - Varav mättat fett 17 g Salt 1,6 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +4 till +8 grader. Öppnad förpackning förvaras i kyl och bör konsumeras inom 3 dagar.
Storlek
150 gRegion
SardinienTillverkningsland
ItalienGranarolo Il Saggio
Granarolo Il Saggio
Getost tillverkad på Sardinien. Välsmakande, jordnära och fyllig. Konsistensen är halvhård och len. Lagrad minst 8 månader.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: Pastöriserad getMJÖLK, salt, getlöpe, mjölksyrefermenterad. Ostkanten är behandlad med färgämnen: E172 och konserveringsmedel: E235. Ostens kant är inte ätlig.
Näringsvärde/100 g
Energi 1569 KJ / 378 kcal Protein 27 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 30 g - Varav mättat fett 20 g Salt 0,8 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +4 till +8 grader. Öppnad förpackning förvaras i kyl och bör konsumeras inom 3 dagar.
Storlek
150 gRegion
SardinienTillverkningsland
ItalienGranarolo Fior di Capra
Granarolo Fior di Capra
Getost tillverkad på Sardinien med kompakt och slät konsistens, utan håligheter. Pikant inslag av grässmak. Lagrad minst 90 dagar.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: Helpastöriserad getMJÖLK, salt, getlöpe, mjölksyrefermenterad. Ostens kant är behandlad med konserveringsmedel: E235, färgämnen: E150d-E160b(ii). Ostens kant är inte ätlig.
Näringsvärde/100 g
Energi 1487 KJ / 358 kcal Protein 26 g Kolhydrater 0,5 g - Varav sockerarter 0,5 g Fett 28 g - Varav mättat fett 19 g Salt 1,4 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +4 till +8 grader. Öppnad förpackning förvaras i kyl och bör konsumeras inom 3 dagar.
Storlek
150 gRegion
SardinienTillverkningsland
ItalienGranarolo Misto Classico
Granarolo Misto Classico
Tillverkad på Sardinien av ko- och fårmjölk. Djup och aromatisk smak utan att vara för intensiv. Lagrad minst 5 månader.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: Pastöriserad fårMJÖLK, salt, fårlöpe, mjölksyrefermenterad. Ostens kant är behandlad med färgämnen: E172 och konserveringsmedel: E235. Ostens kant är inte ätlig.
Näringsvärde/100 g
Energi 1737 KJ / 419 kcal Protein 28 g Kolhydrater 0,2 g - Varav sockerarter 0,2 g Fett 34 g - Varav mättat fett 23 g Salt 1,9 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +4 till +8 grader. Öppnad förpackning förvaras i kyl och bör konsumeras inom 3 dagar.
Storlek
150 gRegion
SardinienTillverkningsland
ItalienGranarolo Parmigiano Reggiano D.O.P 12 mån
Granarolo Parmigiano Reggiano D.O.P 12 mån
Granarolo Parmigiano Reggiano D.O.P. 12 månader är en användbar hårdost som lagrats i ett år. Parmigiano Reggiano är namn- och ursprungsskyddat, vilket innebär att osten enbart får tillverkas efter traditionella metoder i området runt Parma och Reggio Emilia i Norra Italien, av mjölk som kommer från samma region. Varje enskild ost får en unik märkning för att kunna spåras och måste godkännas av Parmigiano Reggiano Consortium innan den får säljas.
Parmigiano Reggiano brukar kallas ”Ostarnas Kung” i Italien. Smaken är unik och osten är oumbärlig i italiensk matlagning. Riv den till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den med smörstekt spenat eller låt den glänsa på en ostbricka.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: mjölk, salt, löpe.
Näringsvärde/100 g
Energi 1671 kJ / 402 kcal Protein 32 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 30 g - Varav mättat fett 20 g Salt 1,6 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 210 dagar.
Storlek
150 gRegion
Emilia-RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Parmigiano Reggiano D.O.P. 12 mån
Granarolo Parmigiano Reggiano D.O.P. 12 mån
Granarolo Parmigiano Reggiano D.O.P. 12 månader är en användbar hårdost som lagrats i ett år, här i en praktisk 1-kg bit för dig som aldrig vill stå utan ost. Parmigiano Reggiano är namn- och ursprungsskyddat, vilket innebär att osten enbart får tillverkas efter traditionella metoder i området runt Parma och Reggio Emilia i Norra Italien, av mjölk som kommer från samma region. Varje enskild ost får en unik märkning för att kunna spåras och måste godkännas av Parmigiano Reggiano Consortium innan den får säljas.
Parmigiano Reggiano brukar kallas ”Ostarnas Kung” i Italien. Smaken är unik och osten är oumbärlig i italiensk matlagning. Riv den till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den med smörstekt spenat eller låt den glänsa på en ostbricka.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: mjölk, salt, löpe.
Näringsvärde/100 g
Energi 1671 kJ / 402 kcal Protein 32 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 30 g - Varav mättat fett 20 g Salt 1,6 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 210 dagar.
Storlek
1 kgRegion
Emilia -RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Parmigiano Reggiano D.O.P 24 mån
Granarolo Parmigiano Reggiano D.O.P 24 mån
Granarolo Parmigiano Reggiano D.O.P. 24 månader är en smakrik och användbar hårdost som lagrats i två år. Parmigiano Reggiano är namn- och ursprungsskyddat, vilket innebär att osten enbart får tillverkas efter traditionella metoder i området runt Parma och Reggio Emilia i Norra Italien, av mjölk som kommer från samma region. Varje enskild ost får en unik märkning för att kunna spåras och måste godkännas av Parmigiano Reggiano Consortium innan den får säljas.
Parmigiano Reggiano brukar kallas ”Ostarnas Kung” i Italien. Smaken är unik och osten är oumbärlig i italiensk matlagning. Riv den till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den med smörstekt spenat eller låt den glänsa på en ostbricka.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: mjölk, salt, löpe.
Näringsvärde/100 g
Energi 1633 kJ / 392 kcal Protein 33 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 28 g - Varav mättat fett 19 g Salt 1,6 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 210 dagar.
Storlek
450 gRegion
Emilia -RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Grana Padano D.O.P.
Granarolo Grana Padano D.O.P.
Granarolo Grana Padano D.O.P. är en ursprungsskyddad hårdost som tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Just den här har lagrats i 10 månader. Smaken är distinkt, stark men ändå mjuk.
Osten används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan och är perfekt till päron.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: mjölk, salt, löpe, konserveringsmedel: lysozym från ägg.
Näringsvärde/100 g
Energi 1654 kJ / 398 kcal Protein 33 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 29 g - Varav mättat fett 18 g Salt 1,5 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 210 dagar.
Storlek
150 gRegion
Emilia-RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Grana Padano D.O.P
Granarolo Grana Padano D.O.P
Granarolo Grana Padano D.O.P. är en ursprungsskyddad hårdost som tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Just den här har lagrats i 10 månader. Smaken är distinkt, stark men ändå mjuk.
Osten används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan och är perfekt till päron.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: mjölk, salt, löpe, konserveringsmedel: lysozym från ägg.
Näringsvärde/100 g
Energi 1654 kJ / 398 kcal Protein 33 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 29 g - Varav mättat fett 18 g Salt 1,5 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 210 dagar.
Storlek
350 gRegion
Emilia-RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Grana Padano D.O.P.
Granarolo Grana Padano D.O.P.
Granarolo Grana Padano D.O.P. är en ursprungsskyddad hårdost som tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Just den här har lagrats i 10 månader. Smaken är distinkt, stark men ändå mjuk.
Osten används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan och är perfekt till päron.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: mjölk, salt, löpe, konserveringsmedel: lysozym från ägg.
Näringsvärde/100 g
Energi 1654 kJ / 398 kcal Protein 33 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 29 g - Varav mättat fett 18 g Salt 1,5 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 240 dagar.
Storlek
1 kgRegion
Emilia-RomagnaTillverkningsland
ItalienGranarolo Pecorino Romano D.O.P.
Granarolo Pecorino Romano D.O.P.
Granarolo Pecorino Romano D.O.P. är smakrik hårdost lagrad i 5 månader. Pecorino Romano är gjord på fårmjölk och osten är ursprungsskyddad. Den är vanligast i södra Italien där den används istället för Parmigiano Reggiano.
Pecorino har en kraftig smak: stark, pepprig och något salt, och passar därför perfekt till mer smakrika pastasåser med vitlök och chili.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: fårmjölk, salt, löpe.
Näringsvärde/100 g
Energi 1662 kJ / 401 kcal Protein 26 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 33 g - Varav mättat fett 24 g Salt 4,8 g Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Hållbarhet 365 dagar.
Storlek
150 gRegion
Tillverkningsland
ItalienGranarolo Cheese Snack
Granarolo Cheese Snack
Granarolo Cheese Snack är knapriga bitar gjorda av den italienska hårdosten Quattrocento. 100% smak, 100% ost, 0% tillsatser! Oemotståndliga.
De passar när du är sugen på något gott, som energi i samband med träning, som snacks till ett glas vin eller som krutonger när du lagar mat.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: 100% ost (mjölk, salt, mikrobiellt löpe).
Näringsvärde/100 g
Energi 2379 kJ / 572 kcal Protein 47 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 42 g - Varav mättat fett 29 g Salt 1,6 g Förvaring/Hållbarhet
Torrvara, max +24 grader.
Storlek
24 gRegion
LombardietTillverkningsland
ItalienGranarolo Cheese Snack Tryffel
Granarolo Cheese Snack Tryffel
Granarolo Cheese Snack Tryffel är smakrika och knapriga ostbitar av Granarolo Quattrocento.
De passar när du är sugen på något gott, som energi i samband med träning, som snacks till ett glas vin eller som krutonger när du lagar mat.
Mer informationInnehållsförteckning
Ost: ost 95,9% (mjölk, salt, mikrobiellt ystenzym), naturliga aromer 4%, tryffelpulver 0,1% (Tuber aestivum).
Näringsvärde/100 g
Energi 2379 kJ / 572 kcal Protein 47 g Kolhydrater 0 g - Varav sockerarter 0 g Fett 42 g - Varav mättat fett 29 g Salt 2,3 g Förvaring/Hållbarhet
Torrvara, max +24 grader.
Storlek
24 gRegion
LombardietTillverkningsland
Italien