Granarolo Quattrocento Pesto

Granarolo

Om Granarolo

Fantastisk italiensk ost sedan 1957

Granarolo är den största italienska mejerigruppen –  ett välfungerande kooperativ som ägs av 700 italienska mjölkbönder som alla sätter stort värde i att bevara den italiensk traditionen och hantverket.

När du väljer Granarolo väljer du Italien

I Italien är Granarolo det självklara valet för många Italienare och företagets historia sträcker sig ända tillbaks till 1957.

På den italienska hemmamarknaden erbjuder Granarolo ett stort utbud av mejeriprodukter; från mjölk och grädde till ost och ostsnacks.

Lansering i Sverige

Här i Sverige lanserades Granarolo 2020 och i dag finns ett brett sortiment av de klassiska italienska ostar vi lärt oss att älska: hårdost som Parmigiano Reggiano, Grana Padano och Granarolos helt egna Quattrocento samt färskost som Mozzarella, Burrata och Mascarpone.

Genuin italiensk matkultur

Granarolo drivs av att bevara och vidareutveckla den genuina italienska matkulturen och produkter av högsta kvalitet vad gäller smak och konsistens. Vi är övertygade om att ni kommer att finna dem genuina,  riktigt goda och fulla av italiensk värme.

Italiens ledande produktionskedja av mjölk

Granarolo är den enda Italienska produktionskedjan med ett integrerat produktionssystem där hela processen är kontrollerad och hanteras av Granarolo och de duktiga lokala producenter man arbetar med.

Tillsammans följer vi processens alla steg; från produktion av mjölk till distribution av den färdiga produkten till butikshyllorna – allt för att säkerställa en hög kvalitet på produkten och livsmedelssäkerheten.

Tillsammans driver vi också ett omfattande hållbarhetsarbete. Vi söker ständigt efter möjligheter till förbättring, vilket inkluderar djurvälfärd, minskad vattenförbrukning, utsläpp och plastförbrukning, högre transparens kring ursprung och bra arbetsförhållande för alla våra kollegor och partners.

Läs mer om Granarolos Italienska organisation.