Ricotta_Granarolo.png

Ost

Granarolo Ricotta

Granarolo Ricotta är en italiensk färskost som har ganska mild smak med fin syra. Den är fyllig och lite grynig i sin konsistens. Tillverkad av vassle som blir kvar när du gör ost av komjölk.

Ricotta är perfekt till pasta, testa att byta ut grädden nästa gång du gör ditt favoritrecept. Den är också god att äta som den är till en bit bröd, och med bär och honung blir det världens enklaste dessert.

Innehållsförteckning

Ost: vassle av pastöriserad komjölk, pastöriserad mjölkkräm, salt. Surhetsreglerare: citronsyra.

Näringsvärde/100 g

Energi623 kJ / 150 kcal
Protein7,5 g
Kolhydrater3 g
- Varav sockerarter3 g
Fett12 g
- Varav mättat fett8,4 g
Salt0,35 g

Förvaring/Hållbarhet

Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.

Storlek

250 g

Region

Lombardiet

Tillverkningsland

Italien