Granarolo Ricotta
Granarolo Ricotta är en italiensk färskost som har ganska mild smak med fin syra. Den är fyllig och lite grynig i sin konsistens. Tillverkad av vassle som blir kvar när du gör ost av komjölk.
Ricotta är perfekt till pasta, testa att byta ut grädden nästa gång du gör ditt favoritrecept. Den är också god att äta som den är till en bit bröd, och med bär och honung blir det världens enklaste dessert.
Innehållsförteckning
Ost: vassle av pastöriserad komjölk, pastöriserad mjölkkräm, salt. Surhetsreglerare: citronsyra.
Näringsvärde/100 g
Energi | 623 kJ / 150 kcal |
Protein | 7,5 g |
Kolhydrater | 3 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 8,4 g |
Salt | 0,35 g |
Förvaring/Hållbarhet
Kylvara, max +2 till +8 grader. Öppnad förpackning förbrukas samma dag.
Storlek
250 gRegion
LombardietTillverkningsland
Italien