
Quattrocento- hårdost ”400” ca 300g Granarolo
Artikelnummer
OST 400 030
Region
Lombardia
Antal per förp.
4.5

Lagrad i minst 8 månader. Förvaras i kylskåp +4°/+8°.
Relaterade produkter
Pecorino Romano DOP 170g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST GRO E17
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GRO E17
Region
Sardegna
Antal per förp.
10
Hård fårost lagrad i minst 8 månader.Förpackad i slutbar påse. Smak: stark, pepprig och något salt. Ost med ursprungsbeteckningen D.O.P. I södra Italien används den i stället för Parmigiano-Reggiano, riven på pasta. Den har en kraftigare smak och passar därför till starka pastasåser med mycket vitlök och spansk peppar (peperoncino). Idealisk i såser med sidfläsk (pancetta, guanciale (kind) och salami.
ProduktsidaOst, Misto Classico på helhjul ca 3-4kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CLA 300
Antal per förp.
6.6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CLA 300
Region
Sardegna
Antal per förp.
6.6
Region: Sardinien Varumärke/Producent: Podda Gjord på ko- och får mjölk. Lagrad i 5 månader Osten är kompakt och ljust gulbrun i färgen. Blandningen av får och komjölk, gör osten mindre skarp, men den har en behaglig sälta och toner av örter och gräs. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 24mån, 4kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 244
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 244
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
I över 700 år har man tillverkat Parmigiano Reggiano i den ”gyllene triangeln” (Reggio Emilia-Modena-Bologna). Osten görs på komjölk och den här osten är lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaGrana Padano DOP 10 mån 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 10M
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 10M
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Hårdost som tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå rund. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Här i praktisk förpackning på 150g. Lagrad i minst 10 månader. D.O.P märkt.
Produktsida