Granarolo Kanelbulle Mascarpone

Kanelbullebruschetta

Kanelbulle kombinerad med italienska klassikern bruschetta och jordgubbar blir en oemotståndlig dessert. Lätt grillade kanelbullar, krämig Mascarponekräm och söta jordgubbar!

4 personer
10 minuter

4 kanelbullar
8-12 jordgubbar
150 g Granarolo Mascarpone
2 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
½ dl florsocker
Citronmeliss

Gör så här

Vispa ihop Mascarpone, vispgrädde, vaniljsocker och florsocker och lägg i en spritspåse.

Ansa jordgubbarna och skär i tunna skivor.

Skär av locket på kanelbullarna och grilla insidan på botten och lock.

Fördela jordgubbsskivorna på kanelbullebotten.

Spritsa Mascarponekrämen på jordgubbarna, som en semla.

Lägg på locket och sikta över lite extra kanel. Dekorera med citronmeliss.