Pizza Stracchino med grönsaker
En krispig och riktigt matig pizza med generös fyllning av fräscha grönsaker och len Granarolo Stracchino.
– 1 färdig pizzadeg, gärna surdeg
– 1 Granarolo Stracchino, 170 g
– 1 zucchini, strimlad
– ströbröd
– 50 g haricot verts, lättkokt
– salt & peppar
– färsk basilika
– olivolja
Gör så här
Sätt ugnen på 250°C. Tryck ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper.
Toppa med zucchini, salt, peppar och olivolja. Grädda i ugnen tills pizzan blir lätt gyllene. Ta ut och lägg på Granarolo Stracchino, haricots Berts och ströbröd. In i ugnen igen och grädda ytterligare några minuter så att allt blir varmt och pizzan helt genomgräddad.
Ta ut och toppa med olivolja, basilikablad och nymald svartpeppar.