Pizza_stracchino_gronsaker_1.jpg

Pizza Stracchino med grönsaker

En krispig och riktigt matig pizza med generös fyllning av fräscha grönsaker och len Granarolo Stracchino.

1 pizza
35 minuter

– 1 färdig pizzadeg, gärna surdeg
– 1 Granarolo Stracchino, 170 g
– 1 zucchini, strimlad
– ströbröd
– 50 g haricot verts, lättkokt
– salt & peppar
– färsk basilika
– olivolja

Gör så här

Sätt ugnen på 250°C. Tryck ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper.

Toppa med zucchini, salt, peppar och olivolja. Grädda i ugnen tills pizzan blir lätt gyllene. Ta ut och lägg på Granarolo Stracchino, haricots Berts och ströbröd. In i ugnen igen och grädda ytterligare några minuter så att allt blir varmt och pizzan helt genomgräddad.

Ta ut och toppa med olivolja, basilikablad och nymald svartpeppar.