Granarolo Sommarsallad Mozzarella

Sommarsallad med Mozzarella Mini

Hacka, grilla, njut – håll det enkelt i sommar! Ta de grönsaker du har hemma, grilla några nektariner och toppa med Mozzarella Mini och en god olivolja. Färdigt. Och jättegott. Du kan såklart piffa till salladen med rostade pinjenötter, basilika och mangovinäger också.

4 personer
15 minuter

1 paket Granarolo Mozzarella Mini
1 paket mixsallad/små gröna blad
1 näve ruccola
4 nektariner
1 låda cocktailtomater, 250 g
1 dl hyvlad Granarolo Quattrocento
mangovinäger
färsk basilika
pinjenötter, rostade
olivolja

Gör så här

Värm grillen.

Dela och kärna ur nektarinerna.

Grilla med den skurna sidan nedåt så att nektarinen får fina grillränder och blir lagom varm.

Lägg salladen på ett serveringsfat och toppa med grillade nektariner, halverade cocktailtomater och Mozzarella Mini.

Ringla över mangovinäger och olivolja, avsluta med några basilikablad och pinjenötter.