Pizzetta-med-kramig-Granarolo-Stracchino.jpg

Vit pizzetta

Vit pizzetta med krämig Stracchino, grillad zucchini och prosciutto. Enkelt och så otroligt gott.

4 pizzette
40 minuter + jäsning

pizzadeg, färdig eller gör din egen
– 2 Granarolo Stracchino à 170g
– zucchini
– prosciutto
– Extra Jungfruolivolja
– flingsalt

Gör såhär

Sätt ugnen på 250°C.

Vänd skivad zucchini snabbt i en varm grillpanna. Ringla över olivolja och strö över flingsalt.

Kavla ut 4 små pizzette och toppa med Stracchino och grillad zucchini.

Grädda i 250°C i 5-7 minuter, beroende på hur stora pizzette du gör.

Toppa dem direkt när du tagit dem ur ugnen med prosciutto och klickar av krämig Stracchino. Avsluta med lite flingsalt och en skvätt olivolja.