Den är sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till dig som fyllt över 25 år.
Jag är över 25 år

Vi använder oss av cookies för att garantera dig den bästa upplevelsen av vår hemsida. Mer info

Jag godkänner
Logotyp Granarolo
  • Färskost
  • Hårdost
  • High Protein
  • Recept
  • Produkter
  • Hitta osten
  • Om Granarolo
  • Kontakt
Granarolo.se/Recept/Ricotta
Sök
Granarolo Mozzarella Caprese

  • Alla
  • Burrata
  • Gorgonzola
  • High Protein
  • Mascarpone
  • Mozzarella
  • Puglia
  • Quattrocento
  • Ricotta
  • Scamorza Affumicata
  • Stracchino
  • Truffle Blue Cheese

Calzone Napoletano

4 pizzor
40 minuter + jäsning
Inbakad pizza på napolitanskt vis.

Smakrik rödbetspasta

2 portioner
15 minuter
Härlig rödbetspasta med Ricotta och pistagenötter

Italienska kycklingfrikadeller med Ricotta

4 personer
45 minuter
De godaste kycklingfrikadeller du kan tänka dig!

Gnudi i tomatsås

4 personer
1 timme
Gör din egna gnudi och du kommer aldrig vilja äta något annat.

Ricotta & zucchinigalette

4 personer
40 minuter
En smakrik och lättlagad galette med ljuvlig Ricotta- och zucchinifyllning.

Smördegspizza med tomat och Burrata

2 personer
55 minuter
Frasig smördegspizza med Burrata.

Söta Ricottafritters

20 stycken
30 minuter
Perfekta till kaffet! Söta små bollar med Ricotta.

Ricotta al forno al limone

1 kaka
80 minuter
Ugnsbakad Ricotta smaksatt med citron.

Ost & vitlöksbruschetta

8 snittar
20 minuter
Krämig, knaprig och alldeles underbar. Minibruschetta med svensk touch.
Granarolo Citronpasta Quattrocento

Krämig citronpasta

4 personer
20 minuter
Snabb, lyxig vardagsvego med ricotta, pasta & spenat som går på nolltid att svänga ihop.

  • Granarolo Nordic AB
    Sjöflygvägen 38, Hägernäs Strand
    183 62 Täby

  • Tel: 08-503 213 00

  • support@se.granarolo.com

  • Integritetspolicy

Granarolo Group
Granarolo Nordic

© 2025. Integritetspolicy.
Wordpress hemsida

Meny

  • Färskost
  • Hårdost
  • High Protein
  • Recept
  • Produkter
  • Hitta osten
  • Om Granarolo
  • Kontakt